Felhasználási feltételek

 

Figyelem! Az oldal olyan erőszakos képi jeleneteket tartalmazhat, melyek megtekintését
18 éven aluliaknak nem ajánljuk.

Jogi nyilatkozat

A honlapon megtalálható bármely tartalom, szöveg, fénykép, ábra, dokumentum, információ, animáció, ide értve azok megjelenését, elrendezését, szerzői jogi védelem alatt áll, amely csak a jogtulajdonos – az Országos Széchényi Könyvtár (továbbiakban: tartalomszolgáltató), illetve az egyes dokumentumok tulajdonosai – előzetes írásbeli engedélyével használható fel.
A honlapon található egyes képmegjelenések, információk, cikkek, harmadik személy szerzői jogi védelme alatt áll(hat)nak. Ezeket felhasználni kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges, minden e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.
A tartalomszolgáltató szellemi alkotása, a tartalomszolgáltató hozzájáruló nyilatkozata esetén is csak a honlap tartalmával azonos célra, a forrás megjelölésével használható fel.
A honlap letöltéséből eredő bármilyen kár megtérítését a tartalomszolgáltató kizárja. A tartalomszolgáltató nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen a tartalomszolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért.

SZABAD EURÓPA RÁDIÓ/RADIO FREE EUROPE
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK/USE CONDITIONS

A Szabad Európa Rádió hanganyagának tulajdonjogáról és értékesítési jogáról a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Rt. rendelkezik. Az oldalon hallható műsorokat a Szabad Európa Rádió (1201 Connecticut Ave., N.W., Washington, DC 20036, USA ) engedélyével tettük közzé. A Szabad Európa Rádió dokumentumait felhasználni csak olyan módon lehet, mely nem változtat azok értelmén, nevén vagy integritásán. A SZER fenntartja a jogot, hogy a tartalomhasználat engedélyét bármikor visszavonja. A tartalom kereskedelmi célú felhasználása, árusítása szigorúan tilos.

Ownership of and financial copyrights to the reports belong to RFE/RL, Inc. Reprinted with the permission of Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave., N.W., Washington, DC 20036, USA. Users of RFE/RL content cannot alter the meaning, name or integrity of the content. RFE/RL reserves the right to revoke permission for use of its content at any time. The sale of RFE/RL content is strictly prohibited.